Unge aggressive mænd anholdt efter infight med dørmænd

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Hele tre unge mænd skabte lørdag aften og natten til søndag så meget ballade i nattelivet, at de måtte anholdes og sigtes for ordensbekendtgørelsen og restaurationsloven, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Lørdag klokken 23:17 skete første episode i forbindelse med en 19-årig ung mands besøg på restaurant A-Bar på Åboulevarden i Aarhus.

Manden havde indladt sig i slagsmål med dørmændene på stedet. Han optrådte meget aggressivt og blev anholdt og indbragt til Aarhus politigård, hvor han blev smidt i detentionen til afrusning indtil søndag morgen, hvor han blev løsladt igen efter afhøring.

Søndag kl.okken 04:24 blev en 24-årig ung mand fra Samsø sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet han – ud for restauration ”Kuhstall” på Åboulevarden råbte ukvemsord som ”Fuck dig”, ”Motherfucker” samt ”Møgsvin” og skubbede til dørmændene på stedet. Han kastede også et glas op i luften og lod det falde til jorden, så det smadrede.

Han fik samme tur til politigården i Aarhus som den 19-årige mand, oplyser politiet.

Klokken 03:50 blev en 23-årig mand fra Aarhus sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, idet han på Hornslet Bar i Klostergade havde indladt sig i slagsmål med både en gæst og dørmænd på stedet.

Dørmanden havde forsøgt at bortvise ham fra stedet uden held, og derfor blev en patrulje tilkaldt, og den 23-årige blev anholdt og taget med til politigården. Han vil blive afhørt til sigtelsen i løbet af formiddagen.

jn

Læs også

Del artiklen