Dødsulykken ved Hammel: Bilist blev slynget ud af passagerdøren

70-årig bilist kørte med høj fart op bag i holdende bil og røg derfra frontalt ind i modkørende lastbil.

Artiklens øverste billede
70-årig bilist blev slynget ud af passagerdøren efter frontal kollision med lastbil. Foto: Øxenholt Foto

En 70-årig mand døde på stedet efter en trafikulykke på Randersvej ved Skolevangsvej lidt nord for Hammel.

Ulykken skete onsdag 29. september klokken 12.45, da en forankørende bilist i sydgående retning bremsede ned og holdt stille for at svinge til venstre ind ad Skolevangsvej. Mens bilen holdt stille for at afvente modkørende trafik, blev den påkørt bagfra i ”høj fart” af den 70-årige mand. Hans bil røg herefter over i den modsatte kørebane og ind i en lastbil, der kom kørende mod nord.

Den 70-årige mand blev ved sammenstødet med lastbilen slynget ud af bilens passagerdør og endte på vejbanen, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Der blev iværksat hjertelungeredning, men da lægeambulancen ankom, blev han erklæret død. Ifølge politiet kom Ingen af de øvrige implicerede i ulykken umiddelbart alvorligt til skade.

Føreren af lastbilen var en 49-årig mand fra Nordjylland, mens personbilisten var en 30-årig mand fra Randers, der havde sin 29-årige kæreste med som passager.

Den afdøde mand kommer fra Gjern-området, oplyser politiet til Lokalavisen.

De to personbiler endte begge i grøften efter trafikulykke på Randersvej ved Skolevangsvej. Foto: Øxenholt Foto

Der blev tilkaldt både politi, ambulance og redningshelikopter til ulykkesstedet, som blev afspærret for trafik frem til cirka klokken 15.30.

Læs også

Del artiklen