Pakkebud truet med kniv i Aarhus

32-årig mandlig pakkebud ville ikke finde sig i at blive udsat for gaderøveri og bad derfor to unge mænd om at forsvinde.

Artiklens øverste billede
Politiet efterforsker nu røveriforsøget. Arkivfoto.

En 32-årig mand, som arbejder som pakkebud, blev onsdag formiddag udsat for et røveriforsøg i den centrale del af Aarhus.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Manden kontaktede onsdag kl. 14.32 politiet og fortalte, at han omkring kl. 11.30 var blevet udsat for et forsøg på røveri, mens han holdt på Fiskergade i Aarhus C. Han forklarede, at han skulle til at tage nogle pakker ud af varebilen, da to unge mænd kontaktede ham og sagde, at han skulle give dem pakkerne.

Det afslog den 32-årige og fortsatte sit arbejde. Den ene af mændene trak en kniv frem og sagde igen, at han ville have pakkerne. Det skræmte ikke pakkebuddet, der bad de unge mænd om at forsvinde, hvilket de endte med at gøre.

Senere på dagen kontaktede den 32-årige så Østjyllands Politi, der nu efterforsker sagen nærmere. Det skal blandt andet undersøges, om der er videoovervågning i området, som kan bruges i sagen, oplyser Østjyllands Politi.

jwh

Læs også

Del artiklen