20-årig mand anholdt for seriekrænkelser i Trige

Østjyllands Politi har varetægtsfængslet 20-årig mand, som formodes at stå bag flere blufærdighedskrænkelser i Trige.

Artiklens øverste billede
Østjyllands Politi har blandt andet offentliggjort et overvågningsbillede for at finde frem til seriekrænkeren i Trige. Da manden nu formentlig er fundet, viser vi ikke hans ansigt her. Foto: Østjyllands Politi

Det lader til, at borgerne i Trige kan ånde lettet op.

En 20-årig mand, der i de seneste uger gentagne gange har udsat piger og kvinder for blufærdighedskrænkelser i Aarhus-bydelen, er således blevet varetægstfængslet i fire uger.

Manden er sigtet for otte forskellige forhold. Han har delvist erkendt sigtelserne og kærede ikke kendelsen.

Den 20-årige mand blev fængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling.

Manden blev anholdt i forbindelse med, at han selv mødte op på politistationen i Aarhus og fortalte, at det var ham, som var på de overvågningsbilleder, politiet har offentliggjort i sagen.

”Vi er meget tilfredse med, at vi nu har anholdt den formodede gerningsmand, som har skabt meget stor utryghed i området. Det er en sag, der har haft høj prioritet, og vi har efterforsket den intenst og løbende haft patruljer derude,« siger politiinspektør Brian Voss Olsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Jeg vil gerne takke borgerne for at have bidraget både med tip og med de massive delinger af de billeder, vi offentliggjorde i sagen.«

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen