Biljagt med fire biler endte med et brag i Søften og fund af kødøkse og kokain

Unge mænd fra Aarhus bragede sammen i Søften efter biljagt.

Artiklens øverste billede
Øxenholt Foto

Østjyllands Politi fik onsdag klokken 23.14 en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld i krydset Omega/Gamma i Søften, efter flere biler havde jagtet hinanden.

Flere patruljer kørte til stedet, hvor fire biler var ramt ind i hinanden med store materielle skader til følge. Ved siden af bilerne stod der fem mænd, som var ophidsede og råbte ad hinanden.

Øxenholt Foto

En 28-årig mand havde fået nogle mindre skader, muligvis efter at være blevet påkørt, og blev kørt til skadestuen. Han var dog ikke kommet alvorligt til skade, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Politiet søgte i området efter våben, ransagede bilerne og visiterede de fem mænd, der alle er fra Aarhus eller omegnen af Aarhus og i 20’erne og 30’erne.

Øxenholt Foto

Kødøkse og kokain

I bilen, den 28-årige mand havde kørt, blev der fundet en kødøkse og en mindre mængde kokain, som han blev sigtet for at besidde. Derudover blev han sigtet for at have kørt uden førerret, da han er frakendt kørekortet.

Personerne havde forskellige og modsatrettede forklaringer på, hvad der var sket op til sammenstødet i Søften, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagen for at finde frem til det nærmere hændelsesforløb.

Øxenholt Foto

»Der er tale om en intern konflikt mellem personerne, men hvad der skete, står uklart, fordi de har forskellige forklaringer. Vi prøver nu at rede trådene ud,« fortæller pressemedarbejder Jakob Christiansen til Lokalavisen Favrskov.

Øxenholt Foto

Ingen personer blev anholdt.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen