Seriekrænker kan være på spil: Har manden i den karrygule polo slået til igen?

Flere piger og en kvinde er for nylig blevet antastet af en mand i Trige.

Artiklens øverste billede
Østjyllands Politi offentliggjorde tirsdag den 31. august dette billede af en mand, der formodes at stå bag flere blufærdighedskrænkelser i Trige.

Det er kun omkring en uge siden, Østjyllands Politi modtog flere anmeldelser fra teenagepiger, der var blevet antastet i Trige – sandsynligvis af den samme mand.

Nu kan den samme mand være på spil igen. I hvert fald har en 32-årig kvinde mandag anmeldt, at hun fredag morgen blev antastet af en fremmed mand på Trige Parkvej i Trige.

Ifølge kvinden havde manden taget fat i hendes skulder og forsøgt at trække hende ind til sig. Da hun rev sig løs og gik fra stedet, råbte manden forskellige ukvemsord efter hende.

Bliver aggressiv

De forskellige anmeldelser i Trige har det til fælles, at en mand gerne rører ved dem, han antaster, og bliver aggressiv, når han bliver afvist.

Østjyllands Politi mistænker, at der kan være tale om samme gerningsmand i samtlige tilfælde. Det oplyser politiet i en døgnrapport.

Politiet oplyser, at man siden de første anmeldelser løbende har haft patruljer i området, og at efterforskningen er i fuld gang.

Har du oplysninger om manden, vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig på telefonnummer 114.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen