Knivoverfald på åben gade i Aarhus

Politiet blev natten til mandag kaldt ud til Frederiks Allé i Aarhus C, hvor der var sket et knivoverfald.

Artiklens øverste billede
Politiet blev natten til mandag kaldt ud til knivoverfald i Aarhus C. Arkivfoto.

Uoverensstemmelser var angiveligt årsagen til, at en 20-årig mand valgte overfalde en 32-årig mand natten til mandag på Frederiks Allé i den centrale del af Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Klokken 1.20 modtog politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet af en anden mand på Frederiks Allé, og at der under overfaldet var blevet brugt en kniv.

En patrulje kørte til stedet, hvor vidner udpegede en 20-årig mand som gerningsmanden. Han blev anholdt og sigtet for grov vold. På gaden lå en kniv, som politiet beslaglagde til nærmere undersøgelse. En 32-årig mand havde pådraget sit et mindre snitsår på sin hånd, som skulle være forårsaget af den 20-årige, som havde stukket ud efter ham. Den 20-årige havde selv nogle knubs i ansigtet, men hverken han eller den 32-årige var kommet alvorligt til skade, oplyser politiet i døgnrapporten.

Mens politiet var på stedet, begyndte to mænd på 26 og 27 år at blande sig og efterkom ikke betjentenes anvisninger om at gå længere væk fra gerningsstedet. De blev til sidst anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen for at klarlægge de nærmere omstændigheder, fremgår det af døgnrapporten.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen