Motorcyklist i kritisk tilstand efter frontalt sammenstød med spritbilist

58-årig kvinde fremstilles i grundlovsforhør sigtet for bl.a. spritkørsel på Djursland.

Artiklens øverste billede
En 29-årig motorcyklist er i kritisk tilstand, efter han blev ramt af en modkørende bil. Den 58-årige fører af bilen bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør. Øxenholt Foto

Østjyllands Politi fremstiller i dag torsdag 15. juli klokken 13.00 en 58-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers.

Hun sigtes for spritkørsel og for straffelovens §249 ved under særligt skærpende omstændigheder at have forårsaget alvorlige skader på en 29-årig mandlig motorcyklist, som hun onsdag aften kørte frontalt ind i ved en trafikulykke i Ørum Djurs. Det oplyser Østjyllands Politi.

Ulykken skete klokken 20.22 i en kurve på Stenvadsvej, hvor den 58-årige kvindelige bilist ramte ind i den 29-årige, som kom kørende i den modsatte retning.

Den 29-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor han er indlagt i kritisk tilstand.

For høj promille

En alkometertest foretaget på stedet viste, at den 58-årige kvinde havde en promille over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel.

Hun fik efterfølgende udtaget en blodprøve, der skal fastslå hendes promille, oplyser politiet.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at den kvindelige bilist var kommet for langt over i den modsatte kørebane.

En bilinspektør foretog undersøgelser på ulykkesstedet og skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder. De pårørende til den 29-årige mand er underrettet.

Læs også

Del artiklen