Endte med anholdelse: Betjent på politigården hørte underlige lyde hos naboen

En 22-årig mand er blevet sigtet for hærværk mod biludlejningsfirma, der er nabo til politigården i Aarhus.

Artiklens øverste billede
En betjent sad på politigården i Aarhus, da han pludselig hørte nogle underlige lyde. Det førte til anholdelse af en hærværksmand. Arkivfoto: Michael Wulff

Det var en opmærksom betjent på politigården i Aarhus, der natten til onsdag var årsagen til, at en 22-årig mand blev taget på fersk gerning i at begå hærværk mod et biludlejningsfirma på Sønder Allé.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Klokken 1.15 hørte betjenten, imens han sad på politigården, nogle underlige lyde fra biludlejningsfirmaet, der ligger lige ved siden af politistationen. Da betjenten undersøgte lydene nærmere, opdagede han en mand, der stod med en nummerplade i hånden. Manden smed nummerpladen på jorden, da han så betjenten, som hurtigt tilkaldte nogle kolleger.

Netop som en patrulje kom til stedet, flygtede manden til fods ned ad vejen mod Fredensgade. Han nåede dog ikke langt, før han blev indhentet og anholdt, bliver det beskrevet i døgnrapporten.

Den anholdte viste sig at være en 22-årig mand, og han blev sigtet for hærværk, da betjentene kunne se, at der var rykket nummerplader af flere biler hos firmaet, oplyser Østjyllands Politi.

jwh

Læs også

Del artiklen