Politirapporten: Far jagtede og fangede cykeltyv

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

En 45-årig mand blev noget overrasket, da han onsdag lidt før kl. 14.00 kom kørende hjem fra arbejde. Da han nåede sit hjem i Hjortshøj, så han en fremmed mand køre derfra på sønnens cykel, som havde stået ulåst på adressen. Den 45-årige vendte derfor bilen og fulgte efter cykeltyven, og da han lidt efter kom tæt på ham, råbte han manden an og fik ham til at blive på stedet, indtil politiet kom frem. Da betjentene kort efter ankom, forklarede den 23-årige tilbageholdte mand, at han blot havde lånt cyklen, og at han havde tænkt sig at aflevere den tilbage igen senere. Den forklaring godtog betjentene dog ikke, og den 23-årige blev sigtet for tyveri.

Mænd havde stoffer og baseballbat i bilen

En patrulje blev onsdag kl. 17.28 opmærksom på to biler, der holdt på en p-plads på Engdalsvej i Brabrand. Betjentene tog kontakt til de to 19-årige mænd, der sad bag rattet i bilerne, og da de fik mistanke til, at de havde stoffer på sig, blev begge visiteret og bilerne ransaget. I den ene mands bil fandt patruljen et par poser med en mindre mængde kokain gemt under gearstangen, og i bagagerummet lå to baseballbat, som han ikke kunne forklare, hvad han skulle bruge til. Han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og for overtrædelse af våbenloven. I den anden bil lå der et enkelt baseballbat i bagagerummet, og inde i selve bilen lå der flere salgsposer med skunk og hash. Den 19-årige i den bil blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Kvinden kørt til afsoning – kæresten fik narkosigtelse

En 33-årig kvinde, som ikke var mødt op til afsoningen af sin fængselsstraf, blev onsdag kl. 9.11 fundet af en patrulje fra Østjyllands Politi. Hun befandt sig hjemme hos sin 55-årige kæreste, der bor i Tilst. Inde på bopælen lå der hash frit fremme på bordet og kokain i sofaen. Den 55-årige mand erkendte, at det var hans narko, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Hans kæreste blev anholdt og kørt direkte til afsoning.

Politiet fandt skunk, hash og kokain i lejlighed

En 28-årig mand fik natten til torsdag kl. 01.44 ”besøg” af politiet, der havde fået tip om, at der var stoffer på hans adresse i Viby. Betjentene kunne tydeligt høre aktivitet bag døren, da de bankede på, men ingen lukkede op, trods gentagne anråb. Til sidst åbnede patruljen døren med magt. Inde i lejligheden befandt den 28-årige sig, og fremme på bordet lå en stor pose med både skunk, hash og kokain. Stofferne blev beslaglagt, og den 28-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. **

Butikstyv havde stoffer i lommen

En vagt i Elgiganten i Anelystparken i Tilst tog onsdag omkring kl. 14.00 en 35-årig mand på fersk gerning i at stjæle en oplader fra butikken. Vagten fik ham tilbageholdt, inden han nåede at stikke af fra stedet, og da han fik den 35-årige til at tømme sine lommer, viste det sig, at han også have en pose med hvidt pulver på sig. Den 35-årige erkendte over for de betjente, der kom frem, at pulveret var amfetamin. Han blev derfor både sigtet for butikstyveri og for besiddelse af euforiserende stoffer.

Gik rundt med bukserne nede og blev anholdt

En kvinde ringede onsdag kl. 22.34 til politiet og fortalte, at en mand gik rundt på Telefontorvet i Aarhus C med bukserne nede og med hånden om sit lem, mens han råbte af forbipasserende. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den 46-årige mand, som skabte en del utryghed på stedet. Han blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Færdsel

Onsdag kl. 12.03 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Jernaldervej i Odder.

Onsdag kl. 14.01 skete der et færdselsuheld på Nordre Strandvej i Risskov. En 70-årig kvindelig bilist ramte ind i en 82-årig kvindelig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.