Vaks narkohund hjalp betjente på vej

Et tip sendte betjente ud til en lejlighed i Viby. Hund hjalp betjente med at finde stoffer i en anden lejlighed.

Artiklens øverste billede

Østjyllands Politis specialpatrulje tog tirsdag formiddag ud til en lejlighed i Viby, efter de havde fået et tip om, at der skulle være ulovlige stoffer på adressen.

Da betjente bankede på døren hos en 43-årig kvinde, lukkede hun betjentene ind og viste dem frivilligt et par poser kokain, som hun havde i køkkenet.

Hun blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Politiet ransagede derefter hendes lejlighed og kælderrum med hjælp fra en narkohund.

Betjentene fandt ikke yderligere stoffer i hverken lejligheden eller i hendes kælderrum. Narkohunden reagerede dog på et andet kælderrum, som viste sig at have en hashbong.

Det sendte betjentene op til den tilhørende lejlighed. Selvom betjentene tydeligt kunne høre, at der var nogen hjemme, blev døren ikke åbnet trods gentagne bank.

Det fik betjente til at åbne døren med magt. Inde i lejligheden fandt betjentene tre mænd, som ved dem havde en pose hash. Det fik en 33-årig mand til at erkende, at det var hans, og han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Specialpatruljen ransagede ligeledes lejligheden, men fandt ikke flere stoffer, og de to andre mænd blev derfor ikke sigtet.


jg

Læs også

Del artiklen