Kvinde udsat for voldsomt gaderøveri: Politiet leder efter teenagedrenge

En 39-årig kvinde fik torsdag aften stjålet sin taske, da hun blev overfaldet af en gruppe teenagedrenge ved busstoppested i den vestlige del af Aarhus.

Artiklens øverste billede
39-årig kvinde blev torsdag aften udsat for et voldsomt gaderøveri i den vestlige del af Aarhus. Arkivfoto.

En 39-årig kvinde blev torsdag aften udsat for et voldsomt gaderøveri af en gruppe teenage-drenge, da hun kom cyklende i den vestlige del af Aarhus.

Det oplyser vagtchef Morten Hansen fra Østjyllands Politi til Lokalavisen Aarhus.

Røveriet skete omkring klokken 20.30, da den 39-årige kvinde kørte forbi et busstoppested nær Åby Ringvej, hvor der stod en gruppe på tre til fire teenagedrenge.

Da hun passerede busstoppestedet, tog en af drengene hårdt fat i kvindens taske, hvilket resulterede i, at hun væltede på cyklen. Drengen rev så hårdt i tasken, at remmen gik i stykker, og herefter løb drengegruppen med tasken fra stedet og ind i et villaområde.

Den 39-årige kvinde fulgte efter gerningsmændene gennem flere haver og tilbage til busstoppestedet, hvor det lykkedes for drengene at forsvinde ved at hoppe på buslinje 11 mod Harlev.

Kort tid efter ringede kvinden til politiet, der sendte en patrulje af sted til området.

»Hun kom ikke alvorligt til skade, da hun væltede på cyklen, men hun blev vejledt af politiet til at tage på skadestuen for at blive tjekket,« fortæller Morten Hansen fra Østjyllands Politi.

Vagtchefen opfordrer personer, der torsdag aften i tidsrummet fra klokken 20.30 til 20.45 var vidner til episoden eller så drengene omkring busstoppestedet, til at ringe til politiet på 114.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen