Blev dagens helt: Fik stoppet uhyggeligt overfald på kvinde

Borger tog affære, da han opdagede, at en mand var i gang med at overfalde en 32-årig kvinde på et grønt område i den vestlige del af Aarhus

Artiklens øverste billede
32-årig kvinde var ved at blive overfaldet, da en 38-årig mand tog affære og blev dagens helt. Arkivfoto

En 38-årig mand blev tirsdag morgen en af hverdagens sande helte, da han reddede en kvinde, der var ved at blive udsat for et overfald i den vestlige del af Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Det skete kort efter klokken 8, da en 32-årig kvinde fra Bronzealdervænget gik igennem et grønt område mod Holmstrupgårdvej, hvor en mand pludselig stod ved siden af hende. Ifølge kvindens forklaring til politiet tog manden fat i hende, mens han holdt sin hånd over hendes mund, så hun ikke kunne råbe om hjælp.

En 38-årig mand kørende dog tilfældigvis kørende forbi, og han bemærkede, at manden forsøgte at forgribe sig på kvinden ved at tage hende på brysterne. Han syntes det hele så meget forkert ud, og han vendte derfor bilen og kørte hen til de to personer.

Gerningsmanden havde i mellemtiden fået kvinden lagt ned på jorden, hvor hun forgæves forsøgte at komme fri. Da den 38-årige mand steg ud af bilen og råbte han til gerningsmanden, der med det samme slap sit tag i kvinden og løb derfra, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 38-årige mand fik dog ikke fat i gerningsmanden, men hjalp i stedet den forurettede kvinde og fik ringet efter politiet.

Mens en patrulje var på vej til gerningsstedet, fik politiet en henvendelse fra Egebakkeskolen, hvor en medarbejder var blevet kontaktet af en meget forvirret mand. På baggrund af det signalement, som den forurettede kvinde og vidnet havde givet til politiet, blev det konstateret, at der var tale om gerningsmanden, og den 42-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for vold og forsøg på blufærdighedskrænkelse, oplyses det i døgnrapporten.

jwh

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen