Maskerede mænd flygtede fra politiet

Politiet fandt onsdag eftermiddag flere knive ved en efterladt bil i Åbyhøj, hvor tre ud af fire maskerede mænd havde held med at flygte fra politiet

Artiklens øverste billede
Politipatrulje blev onsdag opmærksom på en mistænkelig bil i Åbyhøj.

Fire maskerede mænd kørte onsdag eftermiddag rundt i en bil i Åbyhøj, og det fik kort efter klokken 16 en politipatrulje til at blive opmærksom på den, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Betjentene opdagede bilen, da den kørte på St. Blichers Vej i Åbyhøj, men da mændene i bilen fandt ud af, at politiet var interesseret i dem, satte de farten op, og reagerede ikke på patruljebilens blink og udrykning.

I krydset Dr. Holst Vej/Åby Ringvej kørte bilen over for rødt og var på et tidspunkt også kortvarigt oppe på fortovet, oplyser Østjyllands Politi.

På Gudrunsvej i Brabrand holdt mændene ind og løb fra bilen til fods. En 25-årig mand blev anholdt, men det lykkedes ikke for betjentene at få fat i de tre andre mænd.

Under visitationen af den 25-årige fandt betjentene en peberspray i hans lomme og nogle poser med hash og kokain. I og omkring den efterladte bil lå der desuden seks knive og en peberspray, som blev beslaglagt.

Den 25-årige er foreløbigt sigtet for overtrædelse af våbenloven og besiddelse af euforiserende stoffer, oplyser Østjyllands Politi, som nu efterforsker sagen nærmere for at finde frem til de andre mænd.

jwh

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen