Svensker stjal ring til 72.000 kroner

39-årig mand fra Sverige er blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter han onsdag eftermiddag blev anholdt for at have stjålet en værdifuld ring i en smykkebutik i Aarhus C

Artiklens øverste billede
Mand med svensk statsborgerskab er blevet varetægtsfængslet i fire uger for smykketyveri i Aarhus.

På ukendt vis lykkedes det onsdag for en 39-årig mand fra Sverige at få fat i en nøgle til en af montrerne i en aarhusiansk smykkebutik, hvilket han udnyttede til at stjæle en ring til en værdi af 72.000 kroner.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Tyveriet fandt sted omkring klokken 15.00 i en smykkebutik i Søndergade, hvor flere vidner så manden tage ringen. Politiet oplyser desuden, at ekspedienten opdagede mandens tyveri og råbte ham an, hvorefter han løb mod udgangen. En kvindelig kunde, som tilfældigvis er politibetjent, reagerede hurtigt og fik sammen med sin mand fanget og tilbageholdt manden. I mandens lommer lå nøglen til montren og den dyre ring, og han blev anholdt og sigtet for tyveri, da en patrulje kort efter ankom til stedet.

Torsdag klokken 12 blev den 39-årige mand fremstillet i grundlovsforhør i Aarhus. Det resulterede i, at manden blev varetægtsfængslet i fire uger. Han erkendte og kærede ikke kendelsen, oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

jwh

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen