En IT-medarbejder hos Østjyllands Politi på Politigården i Aarhus er sigtet i en sag om ulovlig overvågning af kollegers telefoner.

En IT-medarbejder hos Østjyllands Politi på Politigården i Aarhus er sigtet i en sag om ulovlig overvågning af kollegers telefoner. Arkivfoto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Medie:

Aarhusianer sigtet for at have overvåget over 100 kvinder i politiet

Ifølge Ekstra Bladet er en medarbejder hos Østjyllands Politi i Aarhus mistænkt for at have skaffet sig ulovlig adgang til over 100 kollegers telefoner

En mandlig IT-medarbejder på politigården i Aarhus er blevet sigtet for uberettiget at have skaffet sig adgang til over 100 kollegers telefoner, og angiveligt er hovedparten af ofrene kvinder.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den mandlige IT-medarbejder, der bor ved Aarhus, blev sigtet i sagen mandag, hvor også hans bopæl blev ransaget af politiet.

Ifølge Ekstra Bladet bliver sagen efterforsket af Midt- og Vestjyllands Politi. Politidirektør hos Østjyllands Politi, Kirsten Dyrman, bekræfter overfor mediet, at politiet har videresendt en sag til lige præcis den politikreds, men hun ønsker ikke at gå i detaljer.

jwh

Publiceret 31 March 2021 15:51