En 22-årig mand blev i Retten i Aarhus idømt ubetinget fængsel i to år og tre måneder for af flere omgange at have købt kokain for at videresælge det.

En 22-årig mand blev i Retten i Aarhus idømt ubetinget fængsel i to år og tre måneder for af flere omgange at have købt kokain for at videresælge det. Foto: Adobe Stock

Forsøgte kokainkøb for 150.000 kroner:

Mobiltelefon afslørede narkohandler

22-årig mand skal i fængsel for at have købt kokain med øje for videresalg

narko En 22-årig mand blev i Retten i Aarhus idømt ubetinget fængsel i to år og tre måneder for af flere omgange at have købt kokain for at videresælge det.

Tilbage i oktober blev den 22-årige anholdt på sin mors adresse i Viby. Østjyllands Politis specialpatrulje havde fået et tip om, at der var narko på stedet og ransagede derfor hjemmet, hvor den 22-årige befandt sig. Under ransagningen fandt betjentene flere salgsposer med kokain, og på den 22-åriges mobiltelefon lå der beskeder, der indikerede, at han solgte stoffer.

Da han blev konfronteret med beskederne på mobiltelefonen, erkendte han, at han havde solgt narko, og han blev dagen efter anholdelsen varetægtsfængslet.

I retten blev den 22-årige dømt for af flere omgange at have købt eller forsøgt at købe kokain med henblik på videreoverdragelse. For eksempel forsøgte han en dag i april at købe kokain for 150.000 kroner, hvilket dog mislykkedes.

"På baggrund af efterforskernes grundige arbejde var der et solidt bevismateriale, og den 22-årige valgte da også at erkende alle forhold. Den dømte har distribueret hård narko gennem en længere periode, og jeg er tilfreds med, at retten idømte ham en længere fængselsstraf," siger senioranklager Jakob Beyer.

Den 22-årige mand modtog dommen og skal forblive varetægtsfængslet, indtil han skal afsone sin dom.

cko

Publiceret 01 March 2021 08:36