Arkivfoto.

Politirapporten: Det er utroligt - men de tager chancen

Kørsel uden ret til at føre en bil - det er strengt forbudt, men alligevel er der hver eneste dag en række mennesker alene i Aarhus og omegn, der tager chancen. Det samme gælder kørsel med sprit eller narko i blodet. Man tør dårlig tænke på antallet af denne slags lovovertrædere på landsplan.

Her et uddrag fra den seneste døgnrapport fra Østjyllands Politi:

Lørdag kl. 23.25 blev en 45-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Frydenlunds Allé i Aarhus V.

Lørdag kl. 12.20 blev en 24-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Karensvej i Brabrand.

Lørdag kl. 12.20 blev en 22-årig kvindelig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Gudrunsvej i Brabrand.

Søndag kl. 00.30 blev en 17-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Stillingvej i Harlev.

Søndag kl. 01.33 blev en 18-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Åbyhøjgård i Åbyhøj.

Søndag kl. 00.05 blev en 26-årig kvindelig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da hun blev standset af en patrulje på Sønder Allé i Aarhus C.

Publiceret 21 February 2021 13:34