Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Blæser på corona-restriktionerne: Wellness-center i Aarhus bliver ved med at holde åbent

Ejerne af et wellness-center i Aarhus C er tilsyneladende bedøvende ligeglade med de nuværende coronarestriktioner, der blandt meget andet forbyder massører at holde åbent.

I torsdags holdt stedet åbent, da politiet kigge forbi, og de to mandlige ejere på 31 og 33 år erkendte, de holdt åbent og havde kunder.

De blev begge sigtet for at overtræde den gældende Covid19-bekendtgørelse.

Mandag klokken 10.51 kørte en patrulje forbi et wellness-center i Aarhus C på baggrund af en anmeldelse om, at stedet holdt åbent i strid med de gældende corona-regler. Da betjentene ankom til stedet, kunne de konstatere, at døren var låst, men at der var flere personer indenfor. Da betjentene bankede på, blev døren åbnet af en 33-årig mand, der oplyse, at han var medejer af stedet. Han bekræftede også, at stedet var åbent, og at der var tre kunder til stede.

Den 33-årige mand blev sigtet for overtrædelse af den gældende Covid19-bekendtgørelse og kan nu formentlig se frem til en bøde på 10.000 kroner. Han blev vejledt om, at virksomheden skulle lukkes, og at kunderne skulle forlade stedet, samt at politiet ville føre tilsyn fremadrettet.

Kl. 17.25 kørte en anden patrulje forbi wellnes-centeret for at holde tilsyn med, at der blev holdt lukket. Denne gang stod hoveddøren åben, og der hang flere jakker i garderoben. Betjentene tog kontakt til en kvinde, der oplyste, at hun var ansat på stedet, og at der var to kunder.

Ejerne var ikke til stede, men den 33-årige medejer, der var blevet sigtet tidligere på dagen, blev kontaktet telefonisk og blev endnu engang sigtet for overtrædelse af den gældende Covid19-bekendtgørelse og kan formentlig se frem til endnu en bøde på 10.000 kroner. De to kunder blev bedt om at forlade stedet og den kvindelige ansatte fik besked på at lukke.

Politiet vil fremadrettet løbende føre tilsyn med stedet.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jr

Publiceret 26 January 2021 11:53