Østjyllands Politi har lørdag morgen afspærret et større område på Peter Fabers Vej i Aarhus V, hvor et mistænkeligt dødsfald undersøges.

Østjyllands Politi har lørdag morgen afspærret et større område på Peter Fabers Vej i Aarhus V, hvor et mistænkeligt dødsfald undersøges. Foto: Øxenholt Foto

Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald i Aarhus:

Legeplads spærret af

Betjente fra Østjyllands Politi har hele morgenen været til stede på en legeplads i det vestlige Aarhus, hvor de undersøger et mistænkeligt dødsfald

Af
Jonas Wrede Hansen

Legepladsen til fælleshuset på Peter Fabers Vej 17 i Aarhus V er lørdag morgen blevet spærret af, mens politiet er massivt til stede i Møllevangen, der ligger tæt på Ringgaden og Botanisk Have.

Det bekræfter vagtchef Flemming Lau fra Østjyllands Politi overfor Lokalavisen Aarhus og oplyser, at årsagen er, at betjente i øjeblikket undersøger et mistænkeligt dødsfald i området.

"Derfor er vi til stede, men vores undersøgelse er ikke kun isoleret til legepladsen," fortæller Flemming Lau og oplyser, at man også er til stede ved et beboelsesområde, der ligger tæt på legepladsen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet er massivt til stede i et beboelsesområde tæt på den afspærrede legeplads på Peter Fabers Vej i Aarhus V.

Politiet er massivt til stede i et beboelsesområde tæt på den afspærrede legeplads på Peter Fabers Vej i Aarhus V. Foto: Øxenholt Foto

Politiet fik anmeldelsen om det mistænkelige dødsfald klokken 06.55, og lige siden har betjente arbejdet i området. Vagtchef Flemming Lau ønsker dog i øjeblikket ikke at uddybe, hvad der helt præcis gør dødsfaldet mistænkeligt.

På Twitter oplyser Østjyllands Politi, at der i løbet af lørdagen vil blive udsendt en pressemeddelelse med flere informationer.

Publiceret 23 January 2021 10:49