Betjente var talstærkt til stede tirsdag aften og natten til onsdag i det vestlige Aarhus, hvor der blevet fundet våben og foretaget flere anholdelser.

Betjente var talstærkt til stede tirsdag aften og natten til onsdag i det vestlige Aarhus, hvor der blevet fundet våben og foretaget flere anholdelser. Foto: Øxenholt Foto.

Stor politiaktion i det vestlige Aarhus:

Flere anholdelser og fund af våben

Østjyllands Politi har tirsdag aften og natten til onsdag været talstærkt til stede i den vestlige del af Aarhus

Af
Jonas Wrede Hansen

Adskillige betjente har tirsdag aften og natten til onsdag været til stede i flere områder i den vestlige del af Aarhus på grund af anmeldelser om uroligheder.

Det bekræfter Østjyllands Politi over for Lokalavisen Aarhus.

"Det er rigtigt, at der var flere episoder, som medførte, at der var ekstra mange betjente til stedet i områderne, hvor der også er blevet foretaget flere ransagninger og anholdelser," fortæller Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, til Lokalavisen Aarhus.

Under ransagningerne blev der desuden fundet en pistol, flere knive samt peberspray, oplyser kommunikationsrådgiveren.

"Vi havde fået flere anmeldelser om uro, og i og med at der er betjente til stede, skaber det også noget ballade i området, da der er personer, som ikke er glade for politiets tilstedeværelse," fortæller Jakob Christiansen, der ikke ønsker at gå yderligere i dybden med politiets arbejde det seneste døgn i den vestlige del af Aarhus.

"Vi melder mere ud senere," fortæller han.

Publiceret 20 January 2021 10:22