19-årig mand fremstilles onsdag formiddag i grundlovsforhør i Aarhus, hvor han er sigtet for blandt andet at have samleje med en kvinde, der ikke havde givet samtykke.

19-årig mand fremstilles onsdag formiddag i grundlovsforhør i Aarhus, hvor han er sigtet for blandt andet at have samleje med en kvinde, der ikke havde givet samtykke. Modelfoto: Adobe Stock

19-årig sigtes for sexforbrydelser:

Det ene offer troede, at han var en anden

19-årig mand fremstilles onsdag i grundlovsforhør i Aarhus, hvor han blandt andet er sigtet efter den nye samtykkelov

En 19-årig mand bliver onsdag klokken 10 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, hvor han blandt andet er sigtet efter den nye samtykkelov, der gør samleje uden samtykke til voldtægt.

Østjyllands Politi oplyser på Twitter, at den 19-årige mand er sigtet for at have begået to forbrydelser. Det ene tilfælde skete, da han havde samleje med en 19-årig kvinde, som ikke havde givet samtykke til det.

I det andet tilfælde sigtes han for at have tilsneget sig til samleje med en 19-årig kvinde, der forvekslede ham med en anden.

Politiet oplyser desuden på Twitter, at anklageren i sagen vil anmode om dørlukning.

jwh 

Samleje uden samtykke

I december vedtog partierne i Folketinget enstemmigt en ny lov, der betyder, at det er voldtægt, hvis man har samleje med en person, der ikke har givet samtykke til det. Den lov trådte i januar i kraft, og det er altså den, som den 19-årige mand er sigtet efter i den ene af sagerne.

Publiceret 20 January 2021 09:36