Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten: Råbte til indsat - så blev de selv anholdt

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 19. januar 2020

Anholdt efter at råbe til fanger i arresten

Mandag aften kl. 22.36 kørte en patruljevogn til arresten i Aarhus, hvor to mænd på henholdsvis 21 og 25 år stod på parkeringspladsen og råbte ind til én af arrestens indsatte. Men da det er ulovligt at sætte sig i forbindelse til personer, der er varetægtsfængslede og indsat i arresten, blev de begge anholdt og sigtet for ulovligt forbindelse med fanger.

Solgte narko via Snapchat

Mandag blev Østjyllands Politis specialpatrulje bekendt med, at der blev solgt narko via en bestemt Snapchat-konto. Kl. 20.00 opsøgte betjentene sælgerne på en parkeringsplads i Trige, og en 20-årig mand og en 16-årig dreng blev fundet i besiddelse af hash og skunk, og de blev anholdt og sigtet for salg af narkotika.

Standset med narko og ulovlig kniv i bilen

Tidligt tirsdag morgen kl. 04.07 blev en 20-årig mandlig bilist standset i en rutinekontrol på Gudrunsvej i Brabrand. Fra bilen kom en stærk lugt af hash, og den 20-årige blev derfor sigtet for besiddelse af narko, mens betjente tog et nærmere kig på bilen. Her fandt betjenten flere klumper hash og en kniv. Den 20-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Færdsel

Kl 15.05 mandag skete der på Silkeborgvej i Aarhus et færdselsuheld, da en skraldebil før af en 46-årig mand ville foretage et venstresving og herunder kørte ind over en midterrabat. Her ramte den 46-årige en stålpæl, som rev hul på bilens tank. Ingen kom til skade ved uheldet.

Færdsel

Mandag kl. 16.27 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Landevejen og Tingskov Alle i Tranbjerg, da en 66-årig kvindelig bilist holdt stille i krydset for at foretage et venstresving, mens en 29-årig mandlig bilist skulle køre lige over og derved kolliderede med kvinden. Ingen kom til skade ved uheldet.

Færdsel

En 21-årig kvindelig bilist blev natten til tirsdag kl. 00.47 sigtet for narko- og spirituskørsel, da hun blev standset i krydset mellem Halmstadgade og Hasle Ringvej i Aarhus Nord.

Indbrud i private boliger

På Vestervang i Aarhus C begået mellem den 28/10 og den 30/10 2020.

jr

Publiceret 19 January 2021 19:30