Politiet vil gerne i kontakt med en mand og en kvinde, som hjalp beruset kvinde hjem nytårsnat. Arkivfoto

Arkivfoto

Politiet efterlyser:

 Hjalp du voldtaget ung kvinde hjem nytårsnat?

Politiet efterforsker voldtægt begået nytårsnat og vil gerne tale med et par, der hjalp en ung kvinde

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med en kvinde og en mand, som tidligt morgenen den 1. januar fulgte en 25-årig kvinde hjem fra Frederiks Allé ved Musikhuset i Aarhus. 

Den 25-årige anmeldte senere, at hun kort inden, hun mødte parret, havde været udsat for voldtægt, og den sag er politiet nu i gang med at efterforske. 

Overvågningen på stedet viser, at kvinden og manden lidt over klokken 05 møder den 25-årige, da hun sidder på en trappe mellem Musikhuset og Scandinavian Center i Aarhus. Den 25-årige er beruset og har svært ved at holde balancen, og parret tager hende under armen og hjælper hende på vej.

Ifølge den 25-årige fulgte de hende hele vejen hjem til et familiemedlem, der bor på Skt. Pauls Gade. 

"Vi vil meget gerne i kontakt med kvinden og manden, da vi vurderer, at de kan have vigtige oplysninger i sagen. Desværre er billederne fra overvågningen meget utydelige, og der er ikke noget nøjere signalement af parret. Men vi tror, at man ville kunne huske episoden, og vi håber, at parret kontakter os, så vi kan få en snak med dem," siger politikommissær Anders Schouby. 

Af hensyn til den forurettede og den videre efterforskning i sagen, ønsker Østjyllands Politi p.t. ikke at oplyse nærmere om sagen. 

ddp

Publiceret 15 January 2021 11:36