Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Narkobule i det nordlige Aarhus: Politiet slog tre fluer med ét smæk

Tre unge mænd anholdt og sigtet for narkosalg

Tirsdag kl. 21.40 besøgte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje en adresse i det nordlige Aarhus, hvor der var mistanke om, at der blev solgt narkotika.

Da betjentene bankede på døren, blev den åbnet af en 19-årig mand, der virkede noget nervøs ved politiets ankomst. Han blev anholdt og sigtet for salg af narkotika, hvorefter betjentene kiggede lidt nærmere på lejligheden, der lugtede kraftigt af hash.

Under ransagning blev der fundet større mængder hash, der delvist var pakket i salgsposer, en større mængde skunk, et større pengebeløb samt andre effekter, der bekræftede mistanken om, at der blev solgt narkotika fra lejligheden.

Mens politiet var i lejligheden, ankom en 20-årig mand, som betjentene genkendte fra andre politiforretninger, og som også tidligere er sigtet for salg af hash. Han blev derfor også anholdt og sigtet for salg af narkotika.

Betjentene blev herefter opmærksomme på en bil, der holdt i tomgang på gaden, og som den 20-årige formentlig var ankommet i. Der blev derfor tilkaldt en anden patrulje, der tog kontakt til en 21-årig mand, der fortsat sad i bilen. 

Han blev ligeledes anholdt og sigtet for salg af narkotika og blev under visitation fundet i besiddelse af en mindre mængde narkotika.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jr

Publiceret 13 January 2021 13:23