Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten:

 To unge anholdt - den ene havde 158 joints i på sig

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 26-årig mand blev mandag kl. 21.44 anholdt på Gudrunsvej i Brabrand og sigtet for at narkosalg, da en patrulje opdagede, at han havde en plasticpose med joints på sig.

I posen lå 156 joints – og så havde han lige to ekstra i lommen. 

Mens betjentene var ved at visitere den 26-årige, blandede en 18-årig mand sig i deres arbejde.

Han råbte forskellige skældsord efter patruljen, og han endte derfor med selv at blive anholdt – sigtet for at fornærme politiet. 

Råbte af politiet og blev anholdt

En mand ringede natten til tirsdag kl. 02.37 til politiet og fortalte, at han var blevet slået i ansigtet, da han havde været nede ved underboen for at klage over, at han spillede høj musik. 

Ifølge manden var der tre personer i lejligheden, og da han brokkede sig højlydt over larmen, løb de ud efter ham, og han mærkede et slag i baghovedet på vej op af trappen. 

En patrulje kørte til stedet og de blev også mødt af tre vrede mænd i 30’erne, da de bankede på hos underboen.

De var alle voldsomt utilfredse med politiets tilstedeværelse, og da de nægtede at følge politiets anvisninger og råbte flere skældsord af betjentene, blev de alle anholdt. 

I første omgang blev de sigtet for at fornærme politiet. 

Ung mand taget i at ryge hash

Et par betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje tog mandag aften et smut forbi en kælder til nogle opgange på Skovhøj i Hasselager. Flere beboere har nemlig anmeldt, at flere unge ofte ryger hash på stedet. Da patruljen kom frem tog de en 18-årig mand på fersk gerning i at stå og ryge en joint. 

Han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, og jointen samt noget hashmix i hans lomme blev beslaglagt. Fundene fik patruljen til at ransage den unge mands værelse hjemme i forældrenes lejlighed. Her fandt betjentene noget mere hash, som også blev beslaglagt.

Færdsel

Mandag kl. 07.39 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Hjortshøjvej og Egå Møllevej i Egå, da en 55-årig mandlig bilist kørte ud i krydset for ubetinget vigepligt og overså en 64-årig kvindelig cyklist, der kom cyklende ad Hjortshøjvej i østlig retning. Den 64-årige pådrog sig et knoglebrud, men kom ikke kritisk til skade.

Mandag kl. 18.07 skete der et færdselsuheld på Park Allé i Aarhus C. En 53-årig kvinde var ved at krydse vejen til fods, da hun blev ramt af en bil ført af en 51-årig kvinde. Den 53-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 51-årige blev sigtet for ikke at holdt tilbage for den gående.

Mandag kl. 20.15 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Aarhus V. En 39-årig mand mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i et autoværn. Han kom umiddelbart ikke noget til ved uheldet. 

Publiceret 12 January 2021 15:46