En mand er blevet anholdt og sigtet for grov vold efter uoverensstemmelser med en bekendt.

En mand er blevet anholdt og sigtet for grov vold efter uoverensstemmelser med en bekendt. Arkivfoto.

Anholdt for grov vold:

Slog, sparkede og hev en kniv frem

En 49-årig mand er blevet anholdt for at overfalde en bekendt

Det gik voldsomt for sig, da mandag eftermiddag opstod uoverensstemmelser mellem to mænd i en lejlighed på Øster Allé i Viby.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Klokken 15.16 fik politiet en anmeldelse om, at en 45-årige mand var blevet overfaldet af den 49-årig mandlig bekendt i en lejlighed på Øster Allé i Viby.

De to mænd havde været sammen med flere andre personer i lejligheden og havde fået en del øl. Der opstod nogle uoverensstemmelser mellem den 45-årige og 49-årige, og det endte ifølge vidnerne med, at den 49-årige slog og sparkede den 45-årige gentagne gange og truede ham med en kniv.

Det lykkedes de andre personer i lejligheden at få standset overfaldet, og den 49-årige gik fra stedet. Han blev dog senere anholdt i sin egen lejlighed og sigtet for grov vold.

Den 45-årige var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade og ønskede ifølge politiet ikke at modtage nogen form for hjælp.

Det er endnu uvist, hvad motivet til overfaldet skulle være, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at klarlægge hændelsesforløbet, oplyses det i døgnrapporten.

jwh

Publiceret 12 January 2021 12:47