Gadebelysningen gik ud i området, da en 22-årig mandlig bilist søndag aften kørte galt i et solouheld.

Gadebelysningen gik ud i området, da en 22-årig mandlig bilist søndag aften kørte galt i et solouheld. Foto: Øxenholt Foto

Voldsomt:

Ung bilist smadrede ind i elmast og forårsagede skader på flere biler

En 22-årig mand er indlagt på hospitalet, efter han søndag aften kørte galt i Aarhus C

Af
Jonas Wrede Hansen

Gadebelysningen gik ud, og flere biler fik skader, da der søndag aften skete et voldsomt solouheld i Hjortensgade ved Botanisk Have i Aarhus C.

Det oplyser kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi til Lokalavisen Aarhus.

Klokken 19.45 fik politiet en anmeldelse om, at en mandlig bilist med høj fart havde mistet herredømmet over sin bil, hvilket resulterede i, at bilen først smadrede ind i et el-skab for derefter at ramme en elmast.

"Det betød, at gadebelysningen gik ud i hele området. Han ramte også ind i et hegn, så stykker fra hegnet ramte ned på tre parkerede biler, der fik mindre skader," fortæller Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi.

Bag rattet i bilen sad en 22-årig mand, som også ramte et træ, før bilen standsede. Han var ved fuld bevidsthed, da politiet og redningsmandskabet nåede frem til ulykkesstedet, men han blev dog kørt væk i ambulance.

"Han klagede over smerter og blev derfor kørt på hospitalet, hvor han er indlagt. Der er blevet fundet et brud på hans krop. Betjentene mistænkte ham i øvrigt for at være påvirket under kørslen, så han er blevet sigtet for narkokørsel og har i den forbindelse fået foretaget en blodprøve," fortæller kommunikationsrådgiveren.

Publiceret 11 January 2021 09:24