Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten:

Påkørt kvinde endte under varebil

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Mandag kl. 10.39 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Hasle.

En 74-årig kvinde gik på en parkeringsplads, da en 27-årig mandlig bilist i en varevogn var ved at bakke. Han så ikke kvinden, der kom gående bag ved bilen, og dermed ramte han ind i hende.

Kvinden blev væltet omkuld og endte inde under varebilen, men blev ikke kørt over af hjulene.

Hun blev kørt til skadestuen og indlagt til observation for mulig hjernerystelse, men var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade.

Bil lugtede af hash

Mandag kl. 15.10 standsede en patrulje på Nydamsvej i Aarhus N en bil i forbindelse med en rutinekontrol. Da betjentene tog kontakt til den 21-årige mandlige fører af bilen, syntes de, at der kom en kraftig lugt af hash fra bilen, og de oplyse til den 21-årige fører, og den 20-årige mand på passagersædet, at de ønskede at visitere dem og ransage bilen.

I forbindelse med ransagningen af bilen fandt betjentene en pose med flere salgsposer indeholdende skunk og hash, og den 20-årige passager blev fundet i besiddelse af et større kontantbeløb, som kunne stamme fra salg af narkotika. Den 20-årige mand blev derfor sigtet for forsøg på salg af narkotika.

Færdsel

Mandag kl. 19.20 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Aarhus V. En 41-årig mandlig bilist havde ikke nået at bremse ordentligt ned i krydset ved Herredsvejen og påkørte derfor en anden bil bagfra. Den 41-åriges bil holdt efterfølgende midt i krydset og kunne ikke umiddelbart flyttes, hvilket gav en del trafikale problemer. Manden fik efterfølgende hjælp til at få flyttet sin bil.

Natten til tirsdag kl. 00.02 blev en 40-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, kørsel frem for rødt lys og narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Brabrand.

Tirsdag morgen kl. 05.02 skete der et færdselsuheld på Tongavej i Aarhus C. En 32-årig mandlig bilist kom kørende ad Marselis Boulevard, da han i kurven i krydset ved Østhavnsvej drejede til højre og, formentlig på grund af mudret vand på vejen, skred ud og endte i rabatten, hvor han påkørte et vejskilt. Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Grønnegade i Aarhus C begået mandag den 21/12 mellem kl. 11. 00 og kl. 13.00
  • På Rosendalvej i Stavtrup, Viby J begået mandag den 21/12 kl. 20.00
  • På Voldbækvej i Brabrand begået mandag den 21/12 mellem kl. 16.00 og kl. 23.40

Publiceret 22 December 2020 20:05