Politiet rydder op efter den alvorlige ulykke fredag eftermiddag.

Politiet rydder op efter den alvorlige ulykke fredag eftermiddag. Øxenholt Foto

Mistænkt anholdt: Flygtede fra politiet, kvæstede cyklist og stak af til fods

Østjyllands Politi har lørdag formiddag anholdt en mand i forbindelse med det alvorlige færdselsuheld fredag eftermiddag, hvor en kvinde på cykel blev kørt ned og kom alvorligt til skade, men er udenfor livsfare.

Uheldet skete fredag klokken 16.18 i lyskrydset ved Edwin Rahrs Vej og Åby Ringvej i det vestlige Aarhus i forbindelse med en længere politieftersættelse på Ringvejen i sydlig retning.

"Det var startet med en mindre færdselsforseelse, som vi ville stoppe ham for," oplyser Østjyllands Politis vagtchef Rene Ludvig til Lokalavisen.

Bilen, som politiet jagtede, kørte ind i den kvindelige cyklist, hvorefter bilisten stak af til fods, oplyser vagtchefen.

Øxenholt Foto

Idet politiet er part i sagen, må Østjyllands Politi ikke oplyse nærmere om sagen og ej heller give nærmere oplysninger om hverken den kvinde, der blev kørt ned, eller den mand, der er anholdt og mistænkt. Sagen bliver undersøgt af Den Uafhængige Politiklagemyndighed, DUP.

Lyskrydset, hvor det gik galt, er blevet døbt dødskrydset, fordi to unge kvinder er blevet dræbt ved bilpåkørsler i 2018 og 2020.

Den mistænkte mand bliver i morgen fremstillet i grundlovsforhør.

jr

Publiceret 05 December 2020 13:26