Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Politirapporten:

To anholdelser og stenkast på patruljebil efter ballade på Aarhus V-café

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Østjyllands Politi var søndag omkring kl. 19.20 på tilsyn på en café på Kappelvænget i Aarhus V. Der var seks personer i lokalet og flere af dem var utilfredse med politiets tilstedeværelse. En 24-årig mand nægtede gentagne gange at oplyse sit navn og sin adresse til betjentene, og han blev derfor anholdt, mens patruljen fandt frem hans identitet.

Anholdelsen skabte dårlig stemning på stedet, og en 25-årig mand begyndte at råbe forskellige skældsord efter betjentene. Han blev anholdt og sigtet for at fornærme politiet, og da han gjorde kraftigt modstand undervejs, blev han også sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

En 22-årig mand blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden, da han opførte sig aggressivt og gentagne gange blandede sig i politiets arbejde under anholdelserne.

I forbindelse med episoden knuste nogen en rude i en patruljebil med en sten. Det var i første omgang ikke muligt at finde frem til, hvem der havde kastet stenen.

Færdsel

Søndag kl. 12.25 blev en 42-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej/Haslevej i Åbyhøj.

Søndag kl. 15.30 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for at køre uden førerret og for at køre over for rødt i lyskrydset Rymarken/Ryhavevej i Hasle.

Søndag kl. 18.49 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Viby Ringvej i Viby. To kvindelige bilister på 26 og 28 år stødte sammen i krydset. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.

Natten til mandag kl. 3.00 blev en 46-årig mand anholdt og sigtet for at køre spritkørsel på sin knallert, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Egå.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Teglbakken i Højbjerg begået søndag d. 29/11 kl. 20.49

Publiceret 30 November 2020 18:37