Arkivfoto:

Arkivfoto: Øxenholt Foto

Politirapporten: Kærestepar løj for politiet

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 28. oktober 2020

Kærestepar løj for politiet

Tirsdag kl. 19.17 skete der et færdselsuheld på Gøteborg Allé i Aarhus N, hvor en bil ramte en parkeret varebil. I forbindelse med de første afhøringer oplyste en 19-årig kvinde, at det var hende, der havde kørt bilen, mens hendes 22-årige kæreste havde siddet på passagersædet. Den 22-årige mand oplyste dog, at han netop var blevet sat af, hvorefter hans 19-årige kæreste var kørt videre. Han forklarede, at han pludselig hørte et brag, og så at kæresten havde påkørt en varebil, hvorefter han løb hen til hende for at se, om hun var kommet til skade.

Ingen af de to forklaringer stemte dog overens med, at et vidne havde set, at det var en mand, der sad bag rattet, og at der ikke havde været andre personer i bilen. Foreholdt denne oplysning erkendte kæresteparret, at de begge havde løjet, og at det i virkeligheden var den 22-årige mand, der havde ført bilen, og at han havde bedt sin kæreste om at tage skylden for færdselsuheldet. Det er pt. uklart, hvorfor den 22-årige ville have sin kæreste til at påtage sig skylden, men han kan nu se frem til en sigtelse for falsk anklage.

Færdsel

Tirsdag kl. 12.39 skete der et færdselsuheld på Kirkeholtvej i Løgten, Skødstrup. En 25-årig kvindelig bilist kom kørende ad Kirkeholtvej, da bilen af ukendte årsager kom ud i rabatten, hvor den ramte et vejskilt og derefter endte i et buskads. Den 25-årige kvinde blev kørt til nærmere undersøgelse på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Færdsel

Tirsdag kl. 15.10 skete der et færdselsuheld i krydset Langelandsgade/Katrinebjergvej i Aarhus N. En 33-årig kvindelig cyklist kom kørende på cykelstien langs Langelandsgade, da hun i krydset ved Katrinebjergvej blev påkørt af en bil, ført af en 43-årig mand, der kom kørende ad Katrinebjergvej og skulle svinge til højre ad Langelandsgade. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade ved uheldet. Den 43-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdsel

Tirsdag kl. 21.21 skete der et færdselsuheld på Sintrupvej i Brabrand. En 25-årig mandlig bilist kom kørende ad Sintrupvej, da han af pt. ukendte årsager påkørte en sættevogn, der holdt parkeret i højre side af vejen. Føreren af bilen blev kørt til Aarhus Universitetshospital for nærmere undersøgelse.

Indbrud i boliger i Aarhus

  • På Erbækvej i Trige begået tirsdag den 27/10 mellem kl. 11.00 og kl. 12.00
  • På Horsevænget i Tranbjerg begået tirsdag den 27/10 mellem kl. 09.20 og kl. 12.40
  • På Brendstrupvej i Aarhus N begået tirsdag den 27/10 mellem kl. 16.00 og kl. 18.00
  • På Jyllands Allé i Viby begået tirsdag en 27/10 kl. 21.28
  • På Adelvej i Risskov begået onsdag den 28/10 kl. 00.49

jr

Publiceret 28 October 2020 19:51