Foto: Rigspolitiet

Berusede mænd ringede til politiet og klagede over behandling

To unge, berusede mænd på 19 og 23 år måtte tilbringe natten mellem torsdag og fredag på politigården i Aarhus, efter de flere gange havde opført sig voldsomt og aggressivt.

Klokken 04.53 kørte en patrulje til banegården i Aarhus, fordi personalet i et tog, der holdt på stationen, var utrygge ved de to mænd, som var meget højtråbende og nægtede at forlade toget. De blev begge bortvist fra toget og banegården og fik besked på ikke at komme igen.

10 minutter efter ringede mændene til politiet, hvor de i højlydte vendinger gav udtryk for deres utilfredshed med bortvisningen af dem. Da betjenten i den anden ende af røret fandt ud af, at mændene nu igen stod på banegården, kørte en patrulje til stedet. Her traf man de to mænd, som fortsat var voldsomt berusede og opfarende.

De blev igen bortvist og fik besked på, at de ville blive anholdt, hvis de kom tilbage. Trods beskeden gik der få minutter, før mændene igen var på banegården.

Denne gang blev de anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Betjentene fandt desuden en pose amfetamin i lommen på den 19-årige, som blev sigtet for besiddelse af narkotika.

jr

Publiceret 23 October 2020 19:00