Foto:

Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix

Røveri i Bruuns Galleri

Tre personer er blevet anholdt og sigtet for et røveri mod Kvickly i Bruuns Galleri

Østjyllands Politi fik onsdag klokken 13.30 en anmeldelse om, at personalet i Kvickly-butikken i Bruuns Galleri i det centrale Aarhus tilbageholdt en 18-årig mand, som de netop havde set stjæle fra butikken sammen med to andre personer.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

De havde stjålet noget sprut samt nogle madvarer, men hvor personalet havde held med at tilbageholde den 18-årige mand, så var det lykkedes for en 17-årig kvinde samt en 20-årig mand at stikke af.

Politiet blev tilkaldt til stedet, og ifølge medarbejderne blev de i forbindelse med tilbageholdelsen udsat for flere verbale trusler, og derfor blev den 18-årige anholdt og sigtet for røveri. Han bliver torsdag klokken 12.30 fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

Østjyllands Politi fandt hurtigt frem til identiteten på de to formodede medgerningsmænd, og først på dagen torsdag meldte en 17-årig kvinde og en 20-årig mand sig på politigården i Aarhus. Begge blev ligesom den 18-årige sigtet for røveri. De fremstilles dog ikke i grundlovsforhør.

Den 18-årige har flere lignende verserende sager, og det er blandt andet på den baggrund, at han fremstilles i grundlovsforhør, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jwh

Publiceret 22 October 2020 12:21