Arkivfoto:

Arkivfoto: Øxenholt Foto

Familiedrama på landevejen med motorcyklister og bilist

Tirsdag aften skete der et færdselsuheld med to motorcyklister og en bilist i T-krydset ved Lomvievej og Præstekravevej i Studstrup nord for Aarhus.

De to motorcyklister var en kvinde på 25 år og en mand på 50 år, der kørte i følgeskab med hinanden på Præstekravevej i vestlig retning. De er i familie sammen, og de er nok så pudsigt også i familie med den 40-årige kvinde, som var kommet kørende i bil i sydlig retning på Lomvievej og stødte sammen med motorcyklisterne i krydset ved Præstekravevej. Det oplyser Østjyllands Politi til Lokalavisen.

Parterne, der altså kender hinanden på forhånd, var ikke helt enige om, hvordan uheldet præcist var foregået, og det udviklede sig til en større diskussion på stedet, oplyser politiet i døgnrapporten.

"Der var ingen vidner til uheldet, men nogen hørte det ske, da de kørte sammen," tilføjer Østjyllands Politis pressemedarbejder Anne Thidemann.

Foreløbig er ingen af de implicerede personer blevet sigtet i forbindelse med uheldet, der skete i aftes klokken 20.20.

De to motorcyklister blev tilset af en ambulance, men de kom ifølge Østjyllands Politi ikke umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

jr

Publiceret 14 October 2020 14:32