Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Politirapporten:

Kvindelig butikstyv spiste af bland selv-slik og smadrede medarbejders briller

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 29-årig kvinde blev onsdag anholdt i Rema 1000 på Vesterbro Torv og sigtet for butikstyveri og vold.

Omkring klokken 09.30 gik kvinden ind i butikken, hvor hun ifølge medarbejderne var ubehøvlet over for personalet og sagde forskellige ukvemsord til dem.

Da en medarbejder bad hende opføre sig ordentligt eller gå ud af butikken, gik kvinden hen til bland selv-slikket, hvor hun begyndte at spise af slikket, hvorefter hun spyttede det ud på gulvet.

Medarbejderen bad nu kvinden om at gå med om i baglokalet, men det gjorde kvinden aggressiv, og ifølge medarbejderens forklaring slog hun ham pludseligt så hårdt i ansigtet, at hans briller gik i stykker.

Det lykkedes medarbejderne i fællesskab at holde kvinden tilbage og tilkalde politiet, der kort efter kom frem. Betjentene overtog den 29-årige, der blev sigtet for vold og tyveri.

Varetægtsfængslet for narkosalg

Østjyllands Politi fremstillede torsdag en 41-årig mand, der sigtes for salg af narkotika. Østjyllands Politis specialpatrulje var onsdag klokken 13.30 forbi mandens bopæl i det nordlige Aarhus, hvor der blev fundet både heroin og kokain samt et større kontantbeløb, der formodes at stamme fra salg af narkotika.

Manden blev varetægtsfængslet i fire uger.

Færdsel

Onsdag kl. 15.15 skete der et færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Røgelvej i Brabrand. En 53-årig mand kom cyklende lige ud ad Silkeborgvej, da en bil svingede til venstre ad Røgelvej – lige ind foran cyklisten, der kørte ind i bilen og væltede. Bilisten kørte herefter fra stedet uden at give sig til kende. Cyklisten blev kørt til skadestuen til tjek men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Morbærvej i Viby begået mellem fredag d. 25/9 kl. 11.00 og onsdag d. 30/9 kl. 20.15

Publiceret 01 October 2020 15:39