Arkivfoto.

Arkivfoto.

Politirapporten:

Narkobilist blev flere tusinde kroner fattigere

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 23-årig mand blev natten til onsdag anholdt og mistede flere tusinde kroner, da han blev standset i sin bil på Rosenvangs Allé i Højbjerg.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Det skete da en politipatrulje klokken 00.37 fik øje på bilen, hvor betjentene besluttede sig for at lave et tjek af føreren, hvilket var en god idé. Den 23-årige fører var nemlig frakendt kørekortet, og han virkede desuden påvirket. Han erkendte, at han havde røget hash, inden han satte sig bag rattet.

Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret. Under visitationen fandt betjentene en del tusinde kroner i kontanter i den 23-åriges lomme. Da han ovenikøbet skyldte et større beløb til Skat, beslaglagde betjentene de fleste af sedlerne til inddrivelse af gælden.

Døgnets øvrige hændelser

Smed hash på gulvet i Brugsen

Personalet i Dagli’Brugsen på Vorregårds Allé i Aarhus N ringede tirsdag klokken 7.15 til politiet, da en mand havde smidt en klump hash på gulvet i butikken. Manden gik ind og ud af butikken flere gange, vandrede rundt på p-pladsen og råbte højt ud i luften.

Da han igen kom ind i butikken og denne gang smed en klump hash på gulvet, kontaktede medarbejderne så Østjyllands Politi. En patrulje ankom kort efter, og de fik fat i den noget specielle kunde, en 28-årig mand, som var tydeligt påvirket af stoffer. Han havde samlet hashen op igen, som han nu havde i lommen.

Den 28-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Færdsel

Tirsdag klokken 11.49 skete der et færdselsuheld i krydset Fredensvej/Holme Ringvej i Viby. En 62-årig kvindelig bilist svingede til venstre ad Fredensvej og ramte ind i en 42-årig mand, som kom cyklende ligeud. Cyklisten var ved fuld bevidsthed, men blev kørt til tjek til skadestuen. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Indbrud

• På Willemoesgade i Aarhus N begået mandag d. 28/9 mellem klokken 11.00 og klokken 16.00

• På Trige Centervej i Trige begået tirsdag d. 29/9 mellem klokken 7.50 og klokken 8.50

• På Nymarksvej i Mårslet begået den 29/9 mellem klokken 7.30 og klokken 19.15

• På Åbyhøjvej i Hasle begået tirsdag d. 29/9 mellem klokken 18.10 og klokken 20.20

• På Rugmarken i Lystrup begået onsdag d. 30/9 klokken 1.05

jwh

Publiceret 30 September 2020 13:47