Mand er forsvundet:

Politiet er på bar bund

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde 55-årige Mand, der har forladt sit hjem i Viby i nedtrykt sindstilstand.

OPDATERING: Den 55-årige mand er fundet. Lokalavisen Aarhus har derfor valgt at fjerne hans navn samt billede fra artiklen.

Det var søndag formiddag, at Østjyllands Politi fik en anmeldelse om, at 55-årige Mand havde forladt sit hjem i Viby i nedtrykt sindstilstand. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet forsvandt Thomas formentlig kørende i sin bil. Familien har sidst hørt fra Mand ved middagstid søndag og er meget bekymret for ham.

Politiet har ledt efter Mand i løbet af søndagen, og eftersøgningen pegede i første omgang i retning mod Vejle. Politiet formoder der, at han ikke længere befinder sig i Aarhus-området. Politiet har dog i øjeblikket ikke nogle konkrete spor at gå efter, så han kan princippet befinde sig hvor som helst, oplyses det i pressemeddelelsen.

Østjyllands Politi beder offentligheden til at kigge efter Mand og hans bil. Hvis man har oplysninger om, hvor han kan opholde sig, så kontakt nærmeste politi på telefon 114.

jwh

Publiceret 28 September 2020 10:59