Foto: Rigspolitiet

Politirapporten: Anholdt for at stjæle cykel midt i Aarhus

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En patrulje blev torsdag morgen klokken 07.52 sendt til Store Torv i det centrale Aarhus, hvor en person var i færd med at stjæle en cykel. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

På Bispegade fik betjentene øje på en 18-årig mand, der svarede til beskrivelsen på den mand, anmelderen havde set. De tog derfor kontakt til manden. Han virkede stærkt påvirket og blev derfor anholdt for at sikre hans tilstedeværelse.

Anmelderen forklarede, at han havde set den 18-årige i færd med at stjæle en el-cykel. Den 18-årige blev taget med på stationen og sigtet for brugstyveri, oplyses det i døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Stjal earbuds fra supermarked

En 29-årig mand blev torsdag klokken 16.40 sigtet for butikstyveri efter at en butiksdetektiv i Bilka i Tilst havde set, at den 29-årige havde taget et sæt earbuds og passeret kasselinien uden at betale for dem. Detektiven fulgte efter den 29-årige, der kort efter benyttede toilettet. På toilettet fandt detektiven en tom æske fra earbudsene.

Da butiksdetektiven henvendte sig til den 29-årige, indrømmede han at have taget dem, men nægtede at fremvise dem. Butikken kontaktede derfor politiet, som kom ud og visiterede den 29-årige og fandt de stjalne earbuds.

Butikstyv med hang til deller

Torsdag klokken 21.05 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Føtex på Guldsmedgade i Aarhus C, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv. En vagt havde set en mand tage en pakke frikadeller i et varmeskab, der stod ved udgangen, hvorefter han forlod forretningen uden at betale for dem. Vagten gik efter manden, der blev pågrebet uden for butikken, og bad ham følge med ind i et baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet. Da politiet ankom til stedet blev den 24-årige mand anholdt og sigtet for butikstyveri.

Færdsel

Torsdag klokken 08.42 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Svanlevvej og Sønderholmvej i Bering ved Hasselager, da en 49-årig lastbilchauffør påkørte en 30-årig kvindelig bilist bagfra i forbindelse med at kvinden holdt stille for at dreje til venstre. Kvindens bil fik betydelige skader, men ingen personer kom umiddelbart til skade.

En 17-årig dreng blev torsdag klokken 16.03 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af politiet på Vårkjærvej i Viby.

Torsdag klokken 17.43 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Gammel Stillingvej og framlev Korsvej i Harlev, da en 44-årig mandlig bilist ramte en 51-årig mandlig cyklist.

En 17-årig dreng blev natten til fredag klokken 01.35 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standet på Silkeborgvej i Gammel Brabrand. Den 17-årige havde ikke førerret og brugte desuden ikke sele, så han blev også sigtet for begge de overtrædelser. Som passager i bilen sad desuden en 18-årig mand, som medbragte en kniv. Den 18-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af knivloven.

Fredag klokken 03.37 blev en 21-årig mandlig bilist sigtet for narkokørsel, da han blev standset af politiet på Viborgvej i Tilst. Den 21-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret og for besiddelse af narko.

Indbrud

På Silkeborgvej i Åbyhøj begået mellem onsdag den 23/9 klokken 00.00 og torsdag den 24/9 klokken 10.00

jwh

Publiceret 25 September 2020 20:07