Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Hærværk mod flere parkerede biler i det centrale Aarhus

Politiet har anholdt en mand, som sigtes for omfattende hærværk

Flere bilejere har gjort sig en særdeles trist opdagelse, efter en mand sent mandag aften valgte at begå hærværk mod adskillige biler, der holdt parkeret i det centrale Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Kl. 23.20 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand gik rundt på Grønnegade og Christiansgade, hvor han begik hærværk på parkerede biler. Anmelderen fulgte efter manden ned til krydset ved Rådhuspladsen og Frederiks Allé, da en politipatrulje ankom.

Betjentene tog kontakt til manden, der gik rundt med en hvid trækæp i hånden, og anmelderen bekræftede, at der var tale om gerningsmanden. Den 41-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for hærværk og for overtrædelse af våbenloven.

Patruljen kørte herefter til gerningsstedet ved Christiansgade for at besigtige skaderne. Her kunne det konstateres, at mindst 10 biler havde været udsat for hærværk i form af blandt andet smadrede sidespejle og ødelagte vinduesviskere. Der var også smadret to ruder i stueetagen på en adresse i Grønnegade, fremgår det af døgnrapporten.

jwh

Publiceret 22 September 2020 17:58