Arkivfoto:

Arkivfoto: Øxenholt Foto

Ny bandekonflikt i Aarhus:

Nu vil politiet være mere synlige

Som følge af den nuværende bandekonflikt i det vestlige Aarhus øger politiet patruljeringen i området

Østjyllands Politi øger nu den politimæssige tilstedeværelse i det vestlige Aarhus for at holde nøje øje med banderne og skabe tryghed for de andre beboere i området.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor politiet gør opmærksom på, at der lige nu er en konflikt mellem to bander i det vestlige Aarhus.

”Vi vil være ekstra synlige med patruljer omkring Trillegården og Aarhus Vest, og vores medarbejdere i forebyggelse vil have et øget fokus på de unge i de områder, hvor banderne holder til. Vi kommer i endnu højere grad til at stå på tæerne af bandemedlemmerne, og vi er klar til at slå hårdt ned på de kriminelle, der deltager aktivt i konflikten, ” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard fra Østjyllands Politi i pressemeddelelsen.

I løbet af sommeren har der været to drab i Aarhus-området, som politiet vurderer er banderelaterede. Drabene har dog ikke umiddelbart en direkte sammenhæng med bandekonflikten mellem grupperingerne i Trillegården og Brabrand, lyder det fra Østjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Begår man kriminalitet i forbindelse med en bandekonflikt, kan det i visse tilfælde give en fordobling af straffen, hvis man bliver dømt i retten.

jwh

Publiceret 21 September 2020 20:06