Foto:

Foto: Øxenholt Foto

Trafikeret strækning i Aarhus er spærret begge retninger

Både politiet og brandvæsnet er til stede på Oddervej i Aarhus, hvor en lastbil har skabt trafikale udfordringer

Af
Jonas Wrede Hansen

Opdateret klokken 17.56

Der er mandag eftermiddag store trafikale udfordringer midt i myldretrafikken i det sydlige Aarhus. Politiet har nemlig spærret Oddervej i begge retninger samt lukket Ringvej Syd ved Saralyst Allé, oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Over for Lokalavisen Aarhus forklarer vagtchef Lars Bisgaard, at det er en lastbil, som holder til ulempe, efter den fik en defekt i et sving på Oddervej.

"Det er ganske udramatisk. Ingen er kommet til skade, men vi har været nødt til at spærre vejen," fortæller Lars Bisgaard.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto:

Foto: Øxenholt Foto

Og det har i den grad skabt trafikale problemer, som også har givet politiet lidt ekstra arbejde.

"Der er flere, som har ringet ind, fordi de ikke kan finde en anden vej hjem til Odder," fortæller vagtchefen, som opfordrer folk til at bruge eksempelvis Google Maps til at kigge på alternative ruter.

Lastbilens defekt har medført, at der løber en væske ud på vejen. Men ifølge vagtchef Lars Bisgaard er den ganske ufarlig. Han kan dog endnu ikke sige, hvornår politiet og brandvæsnet er færdige med at arbejde på stedet.

"For en time siden troede vi, at vi ville være færdig inden for en time. Men det er vi ikke, så jeg er nødt til at sige, at tidshorisonten er ukendt," fortæller han.

Klokken 17.35 kunne Østjyllands Politi dog oplyse på Twitter, at Oddervej er åbnet igen i begge retninger.

"Ringvej Syd åbnes, så snart brandvæsnet er færdige," skriver politiet desuden.

Publiceret 21 September 2020 17:01