Arkivfoto:

Arkivfoto: Øxenholt Foto

Politirapporten: Cyklist styrtede og slog sit ansigt

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 16. september 2020

Færdsel

Tirsdag kl. 18.29 skete der et færdselsuheld på Framlev Korsvej i Harlev. En 54-årig kvindelig cyklist kørte ind i rundkørslen, da hun ved en af afkørslerne blev ramt af en bil, der blev ført af en 21-årig mand. Kvinden styrtede på cyklen og slog sit ansigt, hvorfor hun blev kørt til undersøgelse på Aarhus Universitetshospital.

Færdsel

Tirsdag kl. 13.35 skete der et færdselsuheld på Aarhus Syd motorvejen ved Hasselager. En 56-årig mandlig bilist har forklaret til politiet, at han blev blændet af solen og derfor ikke så lastbilen foran, der blev ført af en 55-årig mand. Bilisten påkørte lastbilens anhænger, hvorefter bilen mistede venstre forhjul og blev slynget over i 2. og 3. vognbane og til sidst ramte autoværnet med betydelig materiel skade til følge. Den 56-årige mand blev kørt til undersøgelse på hospitalet, men slap umiddelbart uden skader.

Færdsel

Tirsdag kl. 16.50 blev en patrulje i krydset ved Skanderborgvej/Ringvej Syd opmærksom på en scooter med to personer på. Patruljen kørte efter, indtil de to drenge smed scooteren fra sig og føreren løb fra stedet. Tilbage stod den 16-årige passager, der blev sigtet for at lade sig befordre som passager og for ikke at anvende styrthjelm. Han kontaktede efterfølgende den 17-årige mand, der angiveligt var ejer af scooteren, og han kom kort efter til stedet. Han kunne dog ikke fremvise nogen gyldige papirer på at scooteren var hans, og betjentene tog den derfor med på stationen for nærmere undersøgelse.

Indbrud i boliger

På Haslevej i Åbyhøj begået tirsdag den 15/9 mellem kl. 06.55 og kl. 15.45

På Brendstrupvej i Aarhus N begået mellem søndag den 13/9 og tirsdag den 15/9 kl. 16.00

jr

Publiceret 16 September 2020 21:02