Arkivfoto:

Arkivfoto: Øxenholt Foto

Styrtede i grøften på scooter: To personer er kommet alvorligt til skade

En 29-årig mand og en 25-årig kvinde kom ifølge Østjyllands Politi alvorligt til skade ved et færdselsuheld på Nørrevænget i Tranbjerg.

Det skete mandag aften klokken 22.03, hvor de kørte på en scooter sammen og kørte op på siden af en 29-årig mand, som de kender, og som kørte på et el-løbehjul.

De kom for tæt på hinanden, så scooteren ramte løbehjulets baghjul, og de styrtede alle i grøften.

Både den 29-årige mand, der kørte scooteren, og den 25-årige kvinde, der sad bagpå, kom som nævnt alvorligt til skade og blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital.

Lokalavisen har været i kontakt med Østjyllands Politi, som ikke kan udtale sig nærmere om skaderne, men det skulle være gået værst udover kvinden, som politiet endnu ikke har afhørt. Hun skulle dog ikke være i livsfare. Den 29-årige scooterfører er blevet afhørt, og han har erkendt, at han var påvirket under kørslen.

Han er blevet sigtet for at køre i påvirket tilstand samt for at køre i frakendelsestiden, idet han tidligere er frakendt førerretten.

Der skete angiveligt ikke noget med den 29-årige mand på el-løbehjulet. Han kommer fra Aarhus, mens de to tilskadekomne på scooteren begge er fra Tranbjerg.

jr

Publiceret 15 September 2020 17:50