Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Tyv vendte tilbage til beskyttet bolig og blev genkendt af beboeren

Tyv stjal hævekort og misbrugte det for flere tusinde kroner

Natten til lørdag klokken 02.30 blev der begået indbrud hos en ung mand, der bor i en beskyttet bolig i Tilst. Gerningsmanden kravlede ind gennem et vindue og stjal beboerens pung og hævede nogle tusinde kroner over flere omgange på et kort, der var i pungen. Det oplyser Østjyllands Politi til Lokalavisen.

"Beboeren opdager gerningsmanden, da han kravler ind ad vinduet, og der er en kort dialog mellem dem, inden han stikker af (med pungen)," fortæller pressemedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi.

Søndag formiddag dukkede indbrudstyven igen op ved den beskyttede bolig i Tilst. Beboeren kunne genkende tyven fra forrige nat og fik alarmeret politiet, der kom frem og fik ham anholdt på stedet.

Det var en 31-årig mand, der er sigtet i flere lignende sager om berigelseskriminalitet og databedrageri. Han blev derfor i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus med krav om varetægtsfængsling.

Her blev han varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling frem til 9. oktober, oplyser politiet. Den 31-årige mand kærede ikke varetægtsfængslingen.

jr

Publiceret 14 September 2020 15:28