Foto:

Foto: Øxenholt Foto

Anmeldelse:

Flere skud affyret i Brabrand

Adskillige politipatruljer blev søndag aften kaldt ud til City Vest i Brabrand, hvor vidner havde hørt flere skud blive affyret

Af
Jonas Wrede Hansen

Østjyllands Politi sendte søndag aften flere patruljer ud til shopingcenteret City Vest i Brabrand, efter det havde modtaget en anmeldelse om, at der var blevet affyret skud i området.

Vagtchef Jens Rønberg fra Østjyllands Politi fortæller til Lokalavisen Aarhus, at det tyder på, at der var blevet skudt med løst krudt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto:

Foto: Øxenholt Foto

"Det er nok det, der har givet de høje lyde. Det er selvfølgelig utrygskabende for beboere i området, så vi vil fremadrettet bruge lidt tid på at snakke med vidner for at finde frem til, hvem der har affyret løst krudt," fortæller Jens Rønberg til Lokalavisen Aarhus.

Politiet fik anmeldelsen klokken 21.48, hvorefter flere patruljer blev kaldt ud til området omkring City Vest, der blev eftersøgt med hunde.

På Gellerup Kirkes parkeringsplads, der ligger tæt ved shoppingcenteret, blev der senere på aftenen fundet en løsskydningspistol samt en række hylstre, oplyser kommunikationsrådgiver Jacob Christiansen fra Østjyllands Politi.

Politiet er dog på bar bund i forhold til, hvem der har skudt med pistolen, men vagtchef Jens Rønberg oplyser, at man fortsætter efterforskningen.

Publiceret 07 September 2020 08:07