Arkivfoto.

Politirapporten: Aggressiv mand gik amok tidligt i morges på banegården

Søndag klokken 04:58 blev en 41-årig mand fra Skanderborg anholdt på bannegården i Aarhus, da han i spirituspåvirket tilstand optrådte højrøstet og aggressivt. Han blev indbragt til politigården i Aarhus, hvor han overnatter i detentionen. Han han vil blive præsenteret for en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen inden løsladelse, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten

Her følger flere uddrag fra politiets døgnrapport:.

Lørdag kl. 16.32 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Katrinebjergvej i Århus N.

Lørdag kl. 16.50 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret - standset af en patrulje på Stationsvej i Spentrup. Bilen havde desuden nummerplader på, som tilhørte et andet køretøj.

Lørdag kl. 20.06 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel på Randersvej i Århus N.

Søndag kl. 00.32 blev en 17-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Spangsvej i Risskov.

Fredag kl. 08.02 skete der et færdselsuheld på Vorregårds Allé i Århus N, da en 25-årig kvindelig bilist kørte frem for grønt lys med ca. 20-30 km/t. og svingede til venstre ad Vejlby Ringvej, hvor hun overså sin vigepligt, og påkørte en 13-årige dreng på cykel, der kørte ad Risvangs Alle mod Vorregårds Alle. Der skete ingen personskade.

Fredag kl. 11.53 skete der et færdselsuheld på Trøjborgvej i Århus C, da en 27-årig mandlig bilist overså sin vigepligt. Den 27-årige mand kørte på Nordre Ringgade, hvor han foretog et højresving ind foran en 16-årig mand på scooter, som kørte på cykelstien, hvorved der skete sammenstød. Ingen tilskadekomne, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Publiceret 06 September 2020 08:55