Türker Alici (th.) truer to indbrudstyve til at melde sig, ellers vil han offentliggøre overvågningsbilleder

Türker Alici (th.) truer to indbrudstyve til at melde sig, ellers vil han offentliggøre overvågningsbilleder Foto: Stine Rasmussen/Ritzau Scanpix

Aarhusiansk tv-kendis med trussel:

Meld jer eller overvågningsbilleder bliver offentliggjort

Türker Alici, medindehaver af donoutbutikken Bronuts, er så træt af tyveri, at han truer tyve med offentliggørelse af overvågningsbilleder

Natten til søndag er der blevet begået indbrud mod den aarhusianske donoutkæde Bronuts' butik i Aalborg, og det har fået Türker Alici, som er medejer af Bronuts, til at komme med en vild trussel på de sociale medier.

Den aarhusianske medejer sender således en direkte trussel mod de to mænd, der stod bag indbruddet og efterfølgende hærværk samt tyveri. Hvis ikke de melder sig inden klokken 22 i aften, vil Türker Alici offentliggøre overvågningsbilleder af tyvene, der ikke bar masker under indbruddet.

"Til jer 2 bro’s der var forbi Bronuts Aalborg i aftes. Det er ikke smart at lave indbrud uden masker. Vi hos Bronuts tror på en ekstra chance... alle kan begå fejl. Vi har alle lavet Iort i den. Derfor har i til kl 22 i aften at komme forbi med en undskyldning samt det, I tog. Ellers er jeg ikke bleg for at tage en plet på straffeattesten og rettens gang. Smider billedet op uden emoji. Sørger for at I bliver mere kendt end Stein Bagger. Specielt dig nede i Venstre hjørne. Der er fuld udsigt til dit flotte ansigt. Jeg ved, I ser med, så tiden går," lyder det i opslaget, der er delt på Facebook og Instagram.

Over for Ekstra Bladet forklarer Türker Alici, at han ikke er bange for at offentliggøre overvågningsbillederne på de sociale medier, selvom det er ulovligt.

"Jeg synes, ret skal være ret. Hvis jeg går ud og laver lort, kommer det I alle medier, fordi jeg er en offentlig person. De her fortjener også at få deres lort offentliggjort, siger han til mediet og fortsætter:

"Nu tager vi et skridt ad gangen og ser, om de henvender sig. Jeg kan ikke se, hvem det er, men hvis man kender vedkommende, er man ikke i tvivl, så karma vil ramme dem, hvis de ikke henvender sig, og jeg er ikke bange for at gøre noget ved det her."

Sagen er i øvrigt meldt til Nordjyllands Politi.

Türker Alici er fra Aarhus og er blandt andet kendt for at have deltaget i 'Paradise Hotel' og 'Robinson Ekspeditionen'..

Publiceret 30 August 2020 10:21