Arkivfoto.

Hjælpsom aarhusianer udnyttet på det groveste

Politiet efterlyser to mænd, der formodes at have stjålet et større kontantbeløb fra en hjælpsom aarhusianer

En 24-årig aarhusiansk mand blev natten til lørdag udsat for et særdeles udspekuleret tricktyveri, da han var på vej hjem fra byen i Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 24-årige mand gik mellem klokken 00.30 og klokken 1.00 i det centrale Aarhus, da han blev opsøgt af fire mænd, der sad på en bænk ved Magasin. Den ene af mændene på bænken spurgte den 24-årige, om han ville hjælpe ham med at købe en busbillet, hvilket han venligt sagde ja til. Den hjælpsomme, 24-årige mand gik derfor sammen med manden hen til Klostertorv, hvor den 24-årige købte en busbillet til manden.

Efterfølgende blev den 24-årige kørt hjem af en af de andre fra bænken. Da den 24-årige vågnede lørdag morgen, opdagede han at, at han var blevet godt og grundigt snydt af de to mænd. Hans betalingskort var væk, og der var hævet et større kontantbeløb fra hans konto, fremgår det af døgnrapporten.

Politiet betegner derfor episoden som et tricktyveri, og efterlyser på baggrund af den 24-åriges forklaring to mænd.

jwh

Signalement

De to mænd beskrives som:

  • A (Manden, der fik en busbillet): Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 24-26 år, 170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Trimmet skæg, tæt klippet, Talte: Dansk, Iført: Mørkeblå Lacoste sweater, blå jeans, hvide sko.
  • B (Manden, der kørte den 24-årige hjem): Mand, dansk af udseende, 25-30 år, 187-188 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Talte: Dansk, Iført: Sort kasket. Intet yderligere om beklædningen

Kilde: Østjyllands Politi

Publiceret 30 August 2020 09:03