Undersøgelser på gerningsstedet.

Undersøgelser på gerningsstedet. Øxenholt Foto.

Politiet søger vidner til alvorligt knivoverfald i Aarhus

Østjyllands Politi søger vidner til et groft overfald, hvor to mænd blev stukket med kniv. Det skete torsdag aften klokken 21.49 på parkeringspladsen foran Leos Legeland på Graham Bells Vej i Aarhus N.

Øxenholt Foto

De to mænd holdt parkeret i en bil, da to biler ankom, og 6-7 personer sprang ud og overfaldt de to mænd med knive og slagvåben og stjal et større beløb i kontanter. Efter politiets opfattelse vidste gerningsmændene, at de to mænd ville være på stedet og have mange penge på sig.

Det ene offer, en mand på 26, slap med overfladiske skrammer, mens den anden, en mand på 35, blev alvorligt såret af knivstik i benet. Han modtog livreddende førstehjælp af de første betjente på stedet, der fik standset blødningen med en årepresse. Han er ikke længere i livsfare, men får stadig behandling, oplyser Østjyllands Politi.

Gerningsmændene beskrives som somaliske af udseende. De kørte i en mørk bil og i en beigefarvet Skoda Kombi, som kørte mod højre, da den drejede ud fra parkeringspladsen.

Skodaens registreringsnummer startede enten med CK eller GK.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra alle, der kan have set noget i området, eller som har oplysninger om bilen, på telefon 114.

jr

Publiceret 28 August 2020 11:45